Over mij

Ik ben Sabine erkend medium/en erkend kaartlegster met de lenormandkaarten. Ik sta bekend als no nonsens in mijn werk. En word daarbij begeleid van boven. Ik leg voor de liefde, verhuizen elk onderwerp kun je mij vragen

En zeer gedetailleerd. Ik heb al vele mensen gelukkig mogen maken.Ik zeg niet alleen wat je wilt horen. Maar ook wat belangrijk is voor jou op dit moment is wat je misschien niet wil horen. Waar je achteraf mij wel dankbaar voor bent.

Wil jij een reading van mij .

Via een telefonisch consult Over de liefde , werk, of verhuizen, zakelijk. Je kunt alles vragen niks is mij vreemd.

Ik vraag 60 euro voor een uur. 30 euro voor een half uur.

Wil je in contact komen met mij. Dat kan op verschillende manieren. Via mijn mobiele nummer 0653375867 eerst via whatsapp een afspraak maken. Betaling loopt via een tikkie via whatsapp. Graag eerst betalen om misverstanden te voorkomen.

Je kan ook met mij een bel afspraak maken. Via topconsulenten klik hier onder op de link. Bij mij kun je ook credits kopen . Liefs Sabine.0909 - 7000 000Box: 939 (€ 0,90 p.m.)https://www.topconsulenten.nl/profiel/sabine-2


Medium & Helderziende

Gedetailleerde kaartlegging

Kaartlegging van 60 minuten

€ 60,00
Gedetailleerde kaartlegging

Kaartlegging van 60 minuten

€ 60,00

Reactie plaatsen

Reacties

Marina
2 jaar geleden

De eerste keer dat ik Sabine heb gesproken heeft ze verteld dat ik oma zou worden en dat was al de volgende dag dat ik het hoorde! Maar er is meer!!
Ze zag dat mijn zoon het 2e huis waar hij op had geboden zou krijgen eb wederom spot on!
Ongelooflijk en super goed! Ik ben daarom ook vol vertrouwen in de rest van het consult! Petje af voor Sabine!